Veiligheid


FX King en Veiligheid bij shows

FX King staat voor een veilige inzet van al onze effecten. Natuurlijk zijn er bij het gebruik van (een deel van) onze effecten altijd enige risico’s aanwezig. Door de inzet van zowel goed getrainde en ervaren mensen zullen wij alle risico’s tot een minimum beperken. Ook testen en keuren we onze machines zeer frequent (gevaarlijke machines tot wel 6x per jaar!) Ook zijn alle elektrische apparaten door ons gekeurd conform de NEN3140.

Een risk assessment is daarom naar onze mening een onderdeel van de daadwerkelijke aanbieding. Ook voor van de aanvang van de opbouw zal onze dienstdoende OPL wederom een risk assessment doen. Onze OPL is uiteindelijk degene die beslist of de inzet van de gewenste effecten al dan niet mogelijk zijn, en dus veilig kunnen worden gebruikt. Of dat daarvoor wellicht aanpassingen in de show of de inzet moet worden gedaan.

  • Nagenoeg alle FX King medewerkers hebben een speciale ADR certificering behaald.
  • Alle door ons vervoerde gevaarlijke gassen staan in onze beschikbare vervoersdocumenten
  • Bij grotere shows nemen wij ALTIJD onze eigen blussers mee (minimaal 1 PP)
  • Bij bediende shows neemt de OPL een op maat gemaakte veiligheid set mee.

FX King en Veiligheid bij verkoop

FX King verkoop enkel producten van gerenommeerde merken en heeft alles zelf getest alvorens dit in ons assortiment op te nemen. Alle door ons verkochte producten voldoen minimaal aan de geldende Nederlandse regelgeving, maar veel vaker aan nog hogere eisen.

Op alle door ons geleverde/te leveren producten geven we gratis advies over de inzet. Om zo te zorgen dat iedereen kan genieten van al het moois welke wij u kunnen bieden.